Multidisciplinaire installateur

DIENSTEN

Specialist in intelligente gebouwtechniek

Wij leveren een compleet dienstenpakket op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, beveiligingstechniek en technisch beheer en service voor diverse markten. U kunt bij ons terecht voor maatwerk advies voor een totaaloplossing, als voor losse installaties en integrale oplossingen binnen een bestaande installatie, bijvoorbeeld als onderdeel van een compleet gebouwbeheersysteem. Waar u ook voor kiest, u profiteert bij ons altijd van een one-stop-shop voor al uw gebouwinstallaties. 

KLIMAATTECHNIEK

Duurzame oplossingen; voor meer comfort en een lager energieverbruik

Binnen klimaattechniek staan comfort, veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing centraal. Dat is precies waar Synto voor staat. Onze klimaatoplossingen sluiten perfect aan bij de actuele eisen op het gebied van HVAC. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, airconditioning en meet- en regelinstallaties.

Voor een efficiënt klimaatbeheer stemmen we de diverse installaties perfect op elkaar af. We verzorgen advies, realisatie en technisch beheer, inclusief energiemonitoring op afstand. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of het upgraden van een bestaand klimaatsysteem, met Synto ben je verzekerd van een partner die meedenkt in jouw voordeel. Dankzij onze duurzame installaties profiteert u van meer comfort en lagere energie- en onderhoudskosten.

ELEKTROTECHNIEK

Optimaal presteren door slimme installaties

Synto is de innovatieve partner op het gebied van elektrotechniek. Wij verzorgen complete elektrotechnische installaties voor onder meer industrie, overheid, scholen, zorginstellingen en kantoren. Met behulp van slimme integratie van onze technische installaties gaan we voor gemak, comfort, veiligheid en duurzaamheid in ieder gebouw. Zowel bij nieuwbouw- als renovatietrajecten kunt u rekenen op de experts van Synto.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties, telefoon- en data installaties en besturing- en zwakstroominstallaties. Daarnaast verzorgen wij NEN 3140-keuringen. Van advies en ontwerp tot installatie, beheer en onderhoud, met Synto profiteert u van één partij voor al uw elektrotechnische installaties.

BEVEILIGINGSTECHNIEK

Speel op safe met Synto

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: elk gebouw moet voldoen aan de normen en eisen op het gebied van brand- en gebouwveiligheid. Synto is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van onder meer brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, ontruimingsinstallaties en observatiesystemen (CCTV).

Wij zijn adviseur, ontwerper, projectmanager, installateur en onderhoudsmonteur in één. We denken graag in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers; als onderdeel van het bouwteam of als coördinator bij renovatie- en herbestemmingstrajecten. Van het installeren van een compleet security managementsysteem tot het upgraden van de bestaande beveiligingsinstallatie, met Synto als betrouwbare installatiepartner kiest u voor comfort en veiligheid. 

TECHNISCH BEHEER & SERVICE

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Synto verzorgt het integraal beheer en onderhoud van alle technische installaties in en om het gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in conditiemetingen volgens NEN2767, waarmee wij de technische staat van de installaties beoordelen. Beheer en monitoring op afstand behoort eveneens tot de mogelijkheden. In geval van storingen zijn wij 24/7 beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren en worden verstoringen binnen het primaire proces tot een minimum beperkt.

Natuurlijk doen we er alles aan om storingen te voorkomen. Professioneel en regelmatig onderhoud van de installaties is daarom essentieel. Ditzelfde geldt voor het tussentijds vervangen of upgraden van (delen van) installaties. Technische installaties worden steeds slimmer met oog op comfort, functionaliteit en energiebesparing. Met een tussentijdse upgrade kunt u bijvoorbeeld aanzienlijk besparen op onderhouds- en energiekosten.

Dit alles brengen wij in kaart, door middel van een heldere kostenopbouw, gebaseerd op de totale levenscyclus van de installatie(s). Van aanschaf tot end-of-life solution, gezamenlijk gaan we op zoek naar de meest efficiënte tijd- en kostenbesparende mogelijkheden.

INSPECTIES & WET- en REGELGEVING

Voldoen aan wettelijke eisen

Naast het totale beheer en onderhoud van uw gebouwen, voeren wij ook keuringen en inspecties uit. Zo kunnen we u continu verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving, én zorgen we ervoor dat u voldoet aan alle actuele wettelijke eisen.

Lees verder op de volgende pagina voor meer informatie over wet- en regelgeving en de bijbehorende inspecties en keuringen:

Inspecties & wet- en regelgeving »