even voorstellen

OVER SYNTO

Strategische totaalpartner in gebouwinstallaties

Synto is al meer dan dertig jaar de professionelecontact  installateur op het gebied van bouwtechnische installaties. Met onze installaties dragen we bij aan comfort, veiligheid, functionaliteit en energie-efficiëntie in iedere woon- en werkomgeving. Wij zijn ‘experts on the inside’.

Als multidisciplinaire installateur leveren we een compleet dienstenpakket op het gebied van klimaattechniek, elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek en technisch beheer en service. U kunt bij ons zowel terecht voor maatwerk advies voor een totaaloplossing, als voor losse installaties en integrale oplossingen binnen een bestaande installatie. We denken, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud, proactief met u mee om processen te verbeteren en zo samen tot het perfecte eindresultaat te komen. Kenmerkend daarbij is onze transparante Total Life Cycle aanpak, met als doel een lagere total cost of ownership en tegelijkertijd meer bedrijfszekerheid voor de opdrachtgever.

Dankzij onze diepgaande kennis van diverse markten en jarenlange ervaring, kunnen we onze klanten branchespecifieke oplossingen bieden. Oplossingen die voldoen aan de actuele eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, én die voldoen aan uw specifieke wensen.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Synto: onderdeel van Unica

Sinds 2019 is Synto onderdeel van het netwerk van Unica-bedrijven. Unica is met een netwerk van meer dan 20 bedrijven één van de grootste technisch dienstverleners van Nederland.  De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om unieke, integrale oplossingen te bieden op basis van zeer gevarieerde technologische kennis. Dankzij de samenwerking met Unica kunnen we u van het volledige portfolio van Unica laten profiteren en daarmee adequater inspelen op ontwikkelingen in de markt. Met onze gezamenlijke kennis en expertise kunnen we u dus nog meer toegevoegde waarde bieden.

Synto is uw professionele partner voor alle
gebouwtechnische maatwerkoplossingen

Leveringsvoorwaarden

Op al onze diensten en leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing:

Bedrijven

Particulieren

Certificeringen

• ISO9001integraal kwaliteitszorgsysteem
• VCA**Veiligheids Checklist Aannemers
• BORGtechnisch beveiligingsbedrijf
• NCPErkend branddetectiebedrijf
• STEKErkenningsregeling voor werkzaamheden aan koeltechnische installaties

Synto is lid van branchevereniging Techniek Nederland. Daarnaast staan wij bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) geregistreerd als erkend leerbedrijf.