SYNTO IS VAN ALLE MARKTEN THUIS

SEGMENTEN

Branchespecifieke installatietechnische oplossingen

Met onze installaties dragen we bij aan comfort, veiligheid, functionaliteit en energie-efficiëntie in iedere woon- en werkomgeving. Of het nu gaat om een industrieel complex, een zorginstelling, een school– of kantoorgebouw of een appartementencomplex. Diepgaande kennis van markten en jarenlange ervaring resulteren in branchespecifieke oplossingen. Oplossingen die voldoen aan de actuele eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, bij zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Én die voldoen aan uw specifieke wensen. Nu én in de toekomst.

ZORG

GEEN ZORGEN OM GEBOUWINSTALLATIES

Een gezond binnenklimaat is essentieel in een zorginstelling. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan de installaties als het gaat om beschikbaarheid en duurzaamheid. Als specialist in installatietechniek voor ziekenhuizen en zorginstellingen kennen wij de praktijk. Deze kennis vertalen wij naar integrale oplossingen op het gebied van onder meer klimaatregeltechniek, elektrotechniek en sanitaire installaties.

Wij zijn adviseur, ontwerper, projectmanager, installateur en onderhoudsmonteur in één. Wij denken graag in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers. Als onderdeel van het bouwteam of als coördinator bij renovatie- en herbestemmingstrajecten. Wij verzorgen tevens het integraal beheer en onderhoud van alle technische installaties in en om het gebouw, waarbij u profiteert van één vast en vertrouwd aanspreekpunt.

ONDERWIJS

EEN GEZOND EN COMFORTABEL BINNENKLIMAAT

Een gezond binnenklimaat is essentieel binnen onderwijsgebouwen. Luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid zijn allemaal factoren die van invloed kunnen zijn op het ziekteverzuim en de prestaties van leerlingen en personeel. Als specialist in onder meer klimaattechniek, zorgen wij voor een gezonde en comfortabele werkomgeving. Hierbij houden wij tevens rekening met energiebesparende maatregelen.

Bij nieuwbouw of renovatie is het belangrijk om al in een vroeg stadium eisen te formuleren met betrekking tot het ontwerp van de installaties. Wij treden graag op als adviseur, waarbij wij rekening houden met de Total Life Cycle van onze installaties. Met een goed doordachte langetermijnvisie bespaart u aanzienlijk op beheer- en onderhoudskosten. Al deze voordelen brengen wij helder in kaart. Naast advies verzorgen wij ook ontwerp, installatie, onderhoud, technisch beheer en migratie.

BOUW

EEN INSTALLATEUR WAAR JE OP KUNT BOUWEN

Synto is voor veel bouwbedrijven, aannemers, architecten en projectontwikkelaars al jarenlang de vertrouwde partner in installatietechniek. Onze installaties zie je onder andere terug in woningen, kantoorpanden, horeca en industriële objecten. Wij hebben alle specialismen onder één dak: beveiligingstechniek, elektrotechniek, klimaatregeltechniek en sanitair. We hanteren een integrale aanpak, als basis voor een efficiënte en duurzame oplossing. Daarom worden we bij voorkeur al in de advies- en ontwerpfase betrokken.

Bij het ontwerpen en realiseren van installaties houden we ook rekening met de exploitatiefase, waarbij we zowel letten op de behoeften van de gebruikers als op kostenbesparingen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van energiebesparende maatregelen en het ontwerpen van flexibele en onderhoudsvriendelijke installaties. Vooruitkijken is kenmerkend voor ons bedrijf en hiermee helpen wij u graag een stap vooruit.

ENERGIE & INFRA

INFRASTRUCTURELE INSTALLATIES EN SYSTEMEN

Synto werkt in opdracht van diverse gerenommeerde energie-, water- en gasbedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden, beheren en keuren van een breed scala aan technische installaties. Als multidisciplinaire installateur hebben wij voor elk vraagstuk een passende, toekomstbestendige oplossing.

Zo verzorgen we bijvoorbeeld NEN 3140-keuringen van elektrotechnische installaties, legionellapreventie op collectieve drinkwaterinstallaties en plaatsing en/of vervanging van nutsaansluitingen. Ook voor structureel onderhoud en duurzame energieopwekking (PV- of WKO-installaties) bent u bij ons aan het juiste adres. Opdrachtgevers profiteren bovendien van een 24/7 service. Met Synto zijn continuïteit en veiligheid van de installaties gewaarborgd.

INDUSTRIE

CONTINUÏTEIT EN VEILIGHEID VOOROP

Een industriële omgeving stelt hoge eisen aan de functionaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van technische installaties. Synto stelt dezelfde hoge eisen. Wij zijn VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Dankzij onze Total Life Cycle aanpak laten wij niks aan het toeval over. Zo houden wij in de ontwerpfase al rekening met het onderhoud en beheer van de installaties. Hoge onderhoudskosten en afbreukrisico’s, die ontstaan als installaties uitvallen, worden tot een minimum beperkt. Hetzelfde geldt voor water- en energieverbruik.

Ook na oplevering profiteert u van de zekerheid van Synto. Naast advies, ontwerp en inbedrijfstelling verzorgen wij 24/7 service, onderhoud en beheer op afstand. Voor diverse bedrijven in de (petro)chemie, farmacie en voedingsmiddelenindustrie zijn wij al jarenlang de vertrouwde partner voor een breed scala aan technische installaties. Van elektrotechniek en klimaatregeltechniek tot flexibele, integrale beveiligingsoplossingen.

KANTOREN & COMMERCIEEL VASTGOED

EEN AANGENAME EN FUNCTIONELE WERKOMGEVING

Van een accountantskantoor tot een compleet bankgebouw. Synto zorgt voor een aangename en functionele werkomgeving in ieder kantoorgebouw. Wij hebben alle specialismen onder één dak: beveiligingstechniek, elektrotechniek, klimaatregeltechniek en sanitair. Je profiteert van een one-stop-shop voor al je technische installaties.

Bij het ontwerpen en realiseren van installaties houden wij ook rekening met de exploitatiefase van het kantoorpand, waardoor u aanzienlijk kunt besparen op beheer-, onderhoud- en energiekosten. Dit brengen we in kaart door middel van een heldere kostenopbouw, inclusief advies over subsidies en fiscale voordelen. Wij verzorgen tevens 24/7 service en technisch beheer op afstand. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

OVERHEID

DUURZAME GEBOUWINSTALLATIES

De overheid heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om duurzame gebouwen. Technische installaties spelen een belangrijke rol bij het realiseren van een energieneutraal gebouw. Het rendement van de installaties staat of valt met een goed ontwerp. Daarom denken wij graag in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers. Zowel bij nieuwbouw- als renovatietrajecten kunt u rekenen op de experts van Synto.

De strenge eisen met betrekking tot de energieprestatie hebben onder andere tot gevolg dat gebouwen beter geïsoleerd worden. Het realiseren van een gezond en comfortabel binnenklimaat wordt hierdoor in hogere mate afhankelijk van klimaatinstallaties. Dit vraagt om comfortverhogende oplossingen, die tegelijkertijd energiebesparend zijn. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren technische oplossingen die voldoen aan de (B)ENG - (Bijna) Energie Neutraal, of NOM - Nul Op de Meter, eis, zonder in te leveren op comfort.