Homepage Contact
Markten    |    Organisatie    |    Disciplines    |    Werken bij Synto
» home » disciplines » elektrotechniek

Elektrotechniek

Optimaal presteren door slimme installaties

Synto is de innovatieve partner op het gebied van elektrotechniek. Wij verzorgen complete elektrotechnische installaties voor onder meer industrie, overheid, scholen, zorginstellingen en kantoren. Wij realiseren gemak, comfort, veiligheid en duurzaamheid in ieder gebouw, door slimme integratie van technische installaties. Zowel bij nieuwbouw- als renovatietrajecten kun je rekenen op de experts van Synto.


Wij zijn onder andere gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties, telefoon- en data-installaties en besturing- en zwakstroominstallaties. Daarnaast verzorgen wij NEN 3140-keuringen. Van advies en ontwerp tot installatie, beheer en onderhoud. Met Synto profiteer je van één partij voor al je elektrotechnische installaties.


Wil je meer informatie over onze activiteiten op het gebied van elektrotechniek? Neem vrijblijvend contact met ons op.

» home » disciplines » beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Speel op safe met Synto

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: elk gebouw moet voldoen aan de normen en eisen op het gebied van brand- en gebouwveiligheid. Synto is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van onder meer brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, toegangscontrolesystemen, ontruimingsinstallaties en observatiesystemen (CCTV).


Wij zijn adviseur, ontwerper, projectmanager, installateur en onderhoudsmonteur in één. Wij denken graag in een vroeg stadium mee met onze opdrachtgevers. Als onderdeel van het bouwteam of als coördinator bij renovatie- en herbestemmingstrajecten. Wij nemen je graag alle zorg uit handen. Van het installeren van een compleet security managementsysteem tot het upgraden van de bestaande beveiligingsinstallatie. Met Synto als betrouwbare installatiepartner speel je op safe.


Hoe kunnen wij jou helpen? Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over Synto beveiligingstechniek.

» home » disciplines » service & beheer

Technisch beheer & service

Bedrijfscontinuïteit waarborgen

Synto verzorgt het integraal beheer en onderhoud van alle technische installaties in en om het gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in conditiemetingen volgens NEN2767, waarmee wij de technische staat van de installaties beoordelen. Beheer en monitoring op afstand behoort eveneens tot de mogelijkheden. In geval van storingen zijn wij 24/7 beschikbaar. Hierdoor kunnen wij snel en adequaat reageren en worden verstoringen binnen het primaire proces tot een minimum beperkt.


Natuurlijk doen wij er alles aan om storingen te voorkomen. Professioneel en regelmatig onderhoud van de installaties is daarom essentieel. Ditzelfde geldt voor het tussentijds vervangen of upgraden van (delen van) installaties. Technische installaties worden steeds slimmer met oog op comfort, functionaliteit en energiebesparing. Met een tussentijdse upgrade kun je bijvoorbeeld aanzienlijk besparen op onderhoud- en energiekosten.


Dit alles brengen wij in kaart, door middel van een heldere kostenopbouw, gebaseerd op de totale levenscyclus van de installatie(s). Van aanschaf tot end-of-life solution. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar de meest efficiënte tijd- en kostenbesparende mogelijkheden.

» home » disciplines » sanitair

Sanitair

De sanitaire installatie als meetbare meerwaarde

Van ‘basis’ loodgieterswerk tot de aanleg van complete installaties voor gas en water. Synto is gespecialiseerd in alle voorkomende sanitaire installaties. Wij verzorgen onder meer de aanleg en/of renovatie van koud- en warm water installaties, riool- en hemelwaterafvoer. Legionella preventie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zowel het formuleren van een plan van aanpak als het volledige (risico) beheer.


Comfort en gezondheid staan centraal binnen onze sanitaire installaties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in energie- en waterbesparende oplossingen. Wij denken graag met je mee voor de meest duurzame en kostenefficiënte oplossing. Niet alleen gelet op realisatie, maar ook op exploitatie. Met Synto weet je daarom altijd precies wat je kunt verwachten. Nu én in de toekomst.


De sanitaire installatie als meetbare meerwaarde voor jouw duurzame vastgoedobject? De experts van Synto helpen je graag.

» home » disciplines » werktuigbouwkunde

Klimaattechniek

Meer comfort en een lager energieverbruik

Binnen klimaattechniek staan comfort, veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing centraal. Dat is precies waar Synto voor staat. Onze klimaatoplossingen sluiten perfect aan bij de actuele eisen op het gebied van HVAC. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, airconditioning en meet- en regelinstallaties.


De diverse installaties stemmen wij op elkaar af, voor een efficiënt klimaatbeheer. Wij verzorgen advies, realisatie en technisch beheer, inclusief energiemonitoring op afstand. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of het upgraden van een bestaand klimaatsysteem. Met Synto ben je verzekerd van een partner die meedenkt in jouw voordeel. Je profiteert van meer comfort en lagere energie- en onderhoudskosten.


Ontdek zelf de voordelen van klimaatregeltechniek via Synto. Maak een vrijblijvende afspraak.