EXPERTS ON THE INSIDE

strategische totaalpartner gebouwinstallaties

Synto is al meer dan dertig jaar de professionele installateur op het gebied van bouwtechnische installaties. Met onze installaties dragen we bij aan comfort, veiligheid, functionaliteit en energie-efficiëntie in iedere woon- en werkomgeving. Wij zijn ‘experts on the inside’.

Als multidisciplinaire installateur leveren we een compleet dienstenpakket op het gebied van klimaattechniek, elektrotechnische installaties, beveiligingstechniek en technisch beheer en service. U kunt bij ons zowel terecht voor maatwerk advies voor een totaaloplossing, als voor losse installaties en integrale oplossingen binnen een bestaande installatie. We denken, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud, graag met u mee om samen tot het perfecte eindresultaat te komen. 

Meer weten? Bel dan 0113 23 16 30

Lees meer over Synto » 

ONZE DIENSTEN

HOOGWAARDIGE EN DUURZAME OPLOSSINGEN

UW PARTNER VOOR ALLE BOUWTECHNISCHE INSTALLATIES

KLIMAATTECHNIEK

Meer comfort en een lager energieverbruik
Binnen klimaattechniek staan comfort, veiligheid, duurzaamheid en energiebesparing centraal....

ELEKTROTECHNIEK

Optimaal presteren door slimme installaties
Synto is de innovatieve partner op het gebied van elektrotechniek. Wij verzorgen complete...

BEVEILIGINGSTECHNIEK

Speel op safe met Synto

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie: elk gebouw moet voldoen aan de normen en ...

TECHNISCH BEHEER & SERVICE

Bedrijfscontinuïteit waarborgen
Synto verzorgt het integraal beheer en onderhoud van alle technische installaties in en om het...

ONTDEK ONZE INTEGRALE WERKWIJZE

TOTAL LIFE CYCLE AANPAK

Speel op zeker én bespaar tijd en kosten met Synto, dankzij onze Total Life Cycle aanpak. Een integrale werkwijze gericht op advies, ontwerp, realisatie en technisch beheer (op afstand). Wij houden rekening met de totale levenscyclus van onze installaties. Dit betekent, dat wij ook kijken naar de exploitatiefase van het gebouw.

Waar liggen voordelen, bijvoorbeeld op het gebied van energiebesparing en lagere onderhoudskosten? Maar ook: hoe kunnen afbreukrisico’s, als gevolg van het uitvallen van installaties, tot een minimum worden beperkt? Investeringen aan de voorkant, resulteren in besparingen aan de achterkant. Met Synto ben je onderaan de streep, altijd voordeliger uit.

Of het nu gaat om een compleet nieuw ontwerp, een upgrade van een bestaand systeem, renovatie of onderhoud. Wij gaan op zoek naar de meest (kosten)efficiënte oplossing. Comfort, veiligheid, duurzaamheid en continuïteit van jouw bedrijfsprocessen staan hierbij centraal. Nu én in de toekomst.

trots op ons werk

projecten

Klik hier voor meer projecten

SEGMENTEN

Branchespecifieke oplossingen

Van alle markten thuis

ZORG

Een gezond binnenklimaat is essentieel in een zorginstelling. Als specialist kennen wij de praktijk en vertalen dit naar oplossingen die voldoen aan uw wensen.

ONDERWIJS

Luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid zijn factoren die van invloed kunnen zijn op prestaties en ziekteverzuim. Door middel van o.a. klimaattechniek zorgen we voor een gezonde en comfortabele werkomgeving.

OVERHEID

De overheid heeft een voorbeeldfunctie als het gaat om duurzame gebouwen en technische installaties spelen een belangrijke rol bij het realiseren van een energieneutraal gebouw.

ENERGIE & INFRA

Synto werkt in opdracht van diverse gerenommeerde energie-, water- en gasbedrijven. Ook voor deze bedrijven zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden, beheren en keuren van een breed scala aan technische installaties.

INDUSTRIE

Een industriële omgeving stelt hoge eisen aan de functionaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van technische installaties. Synto stelt dezelfde hoge eisen en dankzij onze Total Life Cycle aanpak laten wij niks aan het toeval over.

BOUW

Synto is voor veel bouwbedrijven, aannemers, architecten en projectontwikkelaars al jarenlang een vertrouwde partner in installatietechniek. Onze installaties zie je onder andere terug in woningen, kantoorpanden, horeca en industriële objecten.

icon-kantoren

KANTOREN & COMMERCIEEL VASTGOED

Van een accountantskantoor tot een compleet bankgebouw. Synto zorgt voor een aangename en functionele werkomgeving in ieder kantoorgebouw.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een technisch probleem of bent u op zoek naar een maatwerk advies voor een totaaloplossing? Of wilt u gewoon eens met ons sparren over wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Altijd op de hoogte

NIEUWS